ЗВОРОТНІЙ ДЗВІНОК

Заповніть дану форму, і наш консультант зв’яжеться з Вами


Статті

Нержавіючі марки сталей їх особливості та призначення

Повідомлення від: Александр Коментарі: 0 Відвідали: 205

А2 - аустенитная сталь 2-го класу європейське найменування AISI 304, вітчизняний аналог сталь 12Х18Н9Т містить ЛІГІР елементи в зразковому процентному співвідношенні вуглець 12%, Хром 18%, Нікель 9% і до 1% Титана. Ця сталь не пошкоджується під впливом прісної води та іншої навколишнього середовища, не втрачає зовнішній вигляд і робочі характеристики.

Читати далі

Магнетизм нержавіючих металовиробів

Повідомлення від: Александр Коментарі: 0 Відвідали: 327

Існують дві фазові складові стали з сильними магнітними характеристиками: Мартенсит, з точки зору магнітних властивостей, є чистим феромагнетиком. Ферит може мати дві модифікації. При температурах, які знаходяться нижче точки Кюрі, він, як і мартенсит, ферромагнетик. Високотемпературний дельта-ферит - парамагнетик. Таким чином, корозійностійкі сталі, структура яких складається з мартенситу, - це магнітна нержавіюча сталь. Ці сплави реагують на магніт, як звичайна вуглецева сталь. А ферритні або ферито-мартенситні стали можуть мати різні властивості, що залежать від співвідношення фазових складових але, найчастіше і вони ферромагнітни. До даної категорії відносяться хромисті і деякі хромнікелевие стали.

Читати далі

Міцність і характеристики кріплення з нержавіючих сталей

Повідомлення від: Александр Коментарі: 0 Відвідали: 319

Нержавіючі металовироби по міцності бувають трьох класів А2-50, А2-70, А4-80 ці показники характеризують граничну міцність на розрив яка відповідно дорівнює 500 МПа (кН / мм), 700 МПа (кН / мм), 800 МПа (кН / мм ). При цьому аустенитная сталь 2-го класу буває максимально А2-70, тобто обмежується міцністю 700 МПа (кН / мм), 4-го класу йде вище міцністю це достігаеться зарахунок додаванням в сталь молібдену і Титана (10Х17Н13М2Т). А2-50 використовується в НЕ метричних різьбових з'єднаннях таких як саморізи і шурупи і як правило, не маркуіруеться в рідкісних випадках ставитися просто А2.

Читати далі
Показано з 1 по 3 із 3 (всього 1 сторінок)

Notice: Undefined variable: text_titl in /home/nmk00/nmk.com.ua/www/catalog/view/theme/basel/template/common/footer.tpl on line 263

Notice: Undefined variable: text_title1 in /home/nmk00/nmk.com.ua/www/catalog/view/theme/basel/template/common/footer.tpl on line 265